Annie Hoeben, Allround Schoonheidsspecialiste

Hoi,

Vele zullen mij al wel kennen maar toch even voorstellen. Mijn naam is Annie Hoeben (1967) en ben getrouwd met Frits. Samen hebben wij twee kinderen; Martijn (1997) en Sandra (2004).

In 1994 heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond in Eindhoven. Direct daarna ben ik in 1995 mijn eigen schoonheidssalon begonnen genaamd Schoonheidsstudio Annie in Deurne (Vlier-zuid). Daar heb ik jaren met veel plezier gewerkt, maar ik wilde graag uitbreiden.

In 2001 zijn wij daarom verhuisd naar het pand waar we op de dag van vandaag nog steeds gevestigd zijn. Ook de naam werd veranderd van Schoonheidsstudio Annie naar Temple of Beauty. In dit pand zijn we begonnen met een aantal schoonheidssalons, nagelstudio, zonnebank en de privé-sauna. In 2008 is daar onze aanbouw aangekomen met nog een aantal schoonheidssalons en een extra privé-sauna.

In 2013 zijn wij van concept veranderd en zijn wij verder gegaan met alleen eigen ondernemers en is onze naam veranderd naar Temple of Beauty Plein, omdat alle ondernemers werkzaamheden verrichten op het gebied van schoonheid of wellness.

Door de jaren heen heb ik mezelf op verschillende gebieden gespecialiseerd, zoals anti-age behandelingen, permanent make-up en definitief ontharen (zorgverzekeraar erkend in alle technieken).  Daarom ben ik gestopt met acryl/gelnagels en gellac. Maar mijn collega Ursula is gespecialiseerd in acryl/gelnagels en gellac.

Ik doe mijn werk al bijna 25 jaar met enorm veel plezier en passie.

Het liefste heb ik dat online reserveert maar telefonisch kan ook maar dan krijg u een keuzemenu en wordt u zo snel mogelijk terug gebeld.

Hopelijk mag ik u binnenkort van harte welkom heten in mijn salon.


Groetjes Annie