Rinske Daniëls Voetreflex

Hee hallo,

Mijn naam is Rinske Daniëls, 34 jaar, reflexzonetherapeut en sinds september 2017 gevestigd bij Temple of Beauty Plein. In 2016 heb ik de driejarige opleiding Voetreflex-Plus bij Total Health Academy afgerond. Tijdens mijn studie heb ik onder andere specialisaties gevolgd op het gebied van zwangerschapsreflexologie, hormonale klachten bij vrouwen, sportreflexologie en Traditionele Chinese gezondheidsleer.

Naast de reflexzones op de voeten werk ik met meridiaanmassage op onderbenen en armen, oorreflex, cupping en acupressuur. Ik vind het leuk om bij te leren en volg daarom regelmatig bijscholingen op het gebied van reflexologie, voeding en gezondheid.

Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de NVRT (Nederlandse Vereniging van Reflexzonetherapeuten) en geregistreerd als RBCZ therapeut.

Behandelingen zijn op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Om een afspraak te maken app of bel T: 0614 888769 of stuur een mail naar info@rinskedaniels.nl.

Klik hier voor meer informatie over de behandelingen die ik geef en de bijbehorende kosten. 

 

Hopelijk tot snel!

Groetjes Rinske