Finesse praktijk voor fysio- en oedeemtherapie

Hallo allemaal,

 

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Fanny Goossens-Koolen (1984) en ik woon in Deurne. Ik ben getrouwd en mijn man en ik hebben samen een dochter (2015) en een zoon (2019).

 

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2011 ook als oedeemtherapeut.

Na inmiddels ruim 12 jaar ervaring in het vak ben ik recent voor mezelf begonnen onder de naam: Finesse, praktijk voor fysio- en oedeemtherapie.

 

Fysiotherapie met een holistische visie (kijkend naar het geheel), dat is waar mijn praktijk voor staat. De praktijk is toegankelijk voor diverse patiënten en is er voor alle leeftijden. Daarbij heb ik me steeds meer gespecialiseerd in het helpen van patiënten met chronische klachten en oedeem- / oncologie gerelateerde klachten. Juist omdat er in deze gevallen geen standaard oplossing is, maar je echt maatwerk moet leveren en SAMEN met de patiënt op zoek moet gaan naar de beste behandeling en oplossingen. Écht mensen helpen, dat is mijn passie.

·         Fysiotherapie

·         Oedeemtherapie / Manuele lymfedrainage (ad modum Vodder)

·         Medical taping / lymftaping

·         Litteken behandeling

 

In mijn behandelingen staat vooral de kwaliteit van leven op de voorgrond. Om samen tot de best mogelijke behandeling / begeleiding te komen wordt er een plan van aanpak gemaakt en doelen opgesteld en/of bijgesteld. Daarbij heb ik ervaren dat het vaak zo is dat een gecombineerde aanpak het beste is. Dus zowel fysiotherapeutische behandeling als oedeem-, littekenbehandeling. Natuurlijk door zoveel mogelijk de aangewezen en onderbouwde richtlijnen / protocollen te volgen, maar vaak ook net dat stapje extra te zetten en/of ‘out of the box’ te denken en te handelen.

Meer informatie over mijn praktijk kunt u vinden op: www.fysiofinesse.nl - mobiel: 06 82 380 380

 

Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op (06) 82 380 380. Je kunt me daarnaast mailen via info@fysiofinesse.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf uw eerste afspraak online in te plannen via het patiëntportaal. Deze kunt u ook vinden op www.fysiofinesse.nl

 

Hopelijk tot ziens in mijn praktijk!