Hairstudio Sophie

Hoi!


Ik wil me graag aan je voorstellen.


Mijn naam is Sophie van Duursen, ik ben geboren in Deurne.


Vanaf mijn kindertijd wilde ik altijd al kapster worden en dit is het vak wat ik vol passie ben gaan doen. Mijn opleiding heb ik genoten op het Imko college in Eindhoven. Daar heb ik de opleiding junior- en allroundkapper succesvol afgerond. Na deze opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan als kapster. Ik heb gewerkt in kapsalons in Asten, Eindhoven en Beek en Donk. In deze salons heb ik veel geleerd maar ik merkte al gauw dat ik meer wilde dan dat.


Toen Temple of Beauty Plein op mijn pad kwam, nam ik de kans om me hier te vestigen dan ook met beide handen aan. Alle ondernemers van Temple of Beauty Plein zijn werkzaam binnen de schoonheidsbranche of sauna- en welnessbranche. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze, zelfstandig maar toch gezellig met meerdere mensen in één pand. Het bevalt mij super! Wij zijn een gedreven en perfectionistische club mensen en binnen de Temple of Beauty Plein heerst een gezellige, huiselijke sfeer.


Ik hou van mijn vak en doe dit met liefde en plezier. Mijn passie ligt vooral bij het kleuren, ik doe niets liever dan de laatste trends volgen en ik hou ervan om me steeds te blijven ontwikkelen op dit gebied. Ik sta ook wel bekend als de highlight/balayage kapper. Ook knippen is één van mijn passies zowel voor vrouwen als mannen.


Kom gezellig een keertje langs dan ga ik ook van jouw kapsel iets moois maken!


Liefs Sophie

mobiel: 06 19046441

http://www.hairstudiosophie.nl

Instagram: @Hairstudiosophie

Facebook: @Hairstudiosophie

De openingstijden van Hairstudio Sophie wijken af van de openingstijden van Temple Of Beauty Plein:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
donderdag gesloten
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag

09.00 - 13.00

om de drie wkn

Zondag Gesloten